Ion Pisc Scrădeanu, dispariție surprinzătoare

 

Vicepreședintele Blocului Național Sindical, Ion Pisc Scrădeau, a fost găsit spânzurat în locuința sa din Sectorul 3 al Capitalei. Trupul neînsufleţit al liderului de sindicat ar fi fost descoperit de un apropiat. Va fi înmormântat la sfârșitul săptămânii.

Decesul a fost constatat miercuri în jurul orei 11.00, poliţiştii de la Serviciul Omoruri au făcut cercetări la fața  locului, primele date arătând că ar fi vorba despre o sinucidere.

„Rudele au sunat imediat la 112, iar la faţa locului a venit mai întâi grupa operativă. Familia s-a înfuriat că autorităţile ar fi lăsat prea mult cadavrul în casă. I-au ameninţat pe anchetatori că anunţă presa şi îi reclamă”, au susţinut surse citate de News.ro.

La rândul său, preşedintele Blocului Naţional Sindical, Dumitru Costin, a declarat, pentru News.ro că s-a întâlnit, marţi, cu Ion Pisc Scrădeanu.

„Tocmai se externase, era bucuros că a slăbit opt kilograme, era în regulă. Stătea într-o locuinţă de serviciu a federaţiei, era singur când şi-a pus capăt zilelor, soţia lui murise de cancer cu mai multă vreme în urmă”, a spus Costin, precizând, însă, că Ion Pisc urmase un tratament îndelungat cu medicamente antidepresive.

Blocul Naţional Sindical a transmis un mesaj de condoleanţe pe pagina de internet a federaţiei.

„În ultimii ani a avut de luptat cu o suferinţă pe care a păstrat-o pentru sine, a luptat din răsputeri şi la final a pierdut. Astfel, s-a stins un om care a ştiut să fie alături de oameni, cărora li s-a dăruit, aşa cum s-a dăruit misiunii şi muncii sale până în ultima clipă. Prin moartea sa, lasă un gol uriaş pe care nu îl va acoperi nimeni. Vei rămâne în inimile noastre pentru totdeauna, Ion Pisc, sindicalist energic şi curajos, puternic şi iubitor de oameni! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanţe familiei, suntem alături de voi!”, este mesajul BNS.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.