Nelu Roșca, reales dar contestat

 

 

Ca și în 2013, Nelu Roșca a câștigat conducerea Sindicatului Liber Cariera Roșiuța foarte greu. Nu este un lider iubit și este acuzat de afaceri cu utilaje pentru CEO. Este un apropiat al oamenilor de afaceri care prestează pentru minerit.

Un trust de presă a anunțat în această săptămână că Nelu Roșca are probleme după alegeri, adversarii lui vrând să își facă un alt sindicat. Deși administrația l-a sprijinit, este clar că destructurarea celui mai mare sindicat din CEO avantajează conducerea CEO.

Nelu Roșca a fost promovat de fostul deputat Severus Militaru, cu care a și intrat în conflict la ultimele alegeri din sindicat. Roșca a câștigat alegerile și cu ajutorul administrației Carierei Roșiuța. Ulterior a părăsit Federația Națională Mine Energie și s-a afiliat la Federația Univers, fiind în barca celor care susțineau managementul lui Laurențiu Ciurel. A fost unul dintre liderii promovați în Consiliul de Administrație la Minprest. Totodată, Roșca a ieșit în stradă atunci când Ciurel a tăiat din drepturile salariaților. Anul trecut, sindicatul său a revenit la FNME.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.