Caii au invadat Târgu-Jiul iar autoritățile municipale nu fac nimic

Miercuri un cal umbla liber în zona sediului Hidroelectrica, din Târgu Jiu. Animalul a fost fotografiat de un conducător auto iar o maşină a Poliţiei Locale care a trecut pe lângă acesta fără să facă nimic.

Oamenii legii şi-au văzut de drum şi nu au luat vreo măsură. La nivelul Poliţiei Locale a fost declanşată o anchetă care vizează agenţii care se aflau în autospecială. „Având în vedere relatările din ultima perioadă în spațiul public privind prezența cailor pe străzile din oraș am solicitat Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu să facă o anchetă internă și să se ia măsurile ce se impun. Polițiștii locali trebuie să intervină cu promptitudine de fiecare dată, pentru a se evita astfel de situații”, a declarat Aurel Popescu, primarul interimar din Târgu Jiu.

Duminică, mai mulţi cai au fost văzuţi în trei zone din Târgu Jiu, iar în cartierul Narciselor cabalinele pasc de luni de zile libere printre blocuri.

Este de amintit că un şofer care acum trei săptămâni a lovit cu maşina doi cai pe strada Narciselor, a murit la spital.

În ultima şedinţă a Consiliului Local, aleşii şi-au propus să mărească amenzile pentru proprietarii de cai şi chiar să confişte animalele şi să le vândă, dacă stăpânii cabalinelor nu achită amenda într-un anumit termen. În mod normal, dacă un cal liber este microcipat stăpânul poate fi identificat imediat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.