Primarul ”care este” de la Albeni, manipulare ieftină pentru dizolvarea Consiliului Local din localitate

Ales în urmă cu un an pe listele PMP, primarul Silviu Ionuț Stan de la Albeni a devenit curând o cruntă dezamăgire pentru locuitori, consilierii locali și partidul care l-a propulsat. Devenit nepopular și fără nici o realizare majoră, Stan a reușit să își angajeze în funcții și pe posturi rudele și apropiații. Acum încearcă o manevră,  ce s-ar putea dovedi și penală, prin care încearcă să schimbe votul locuitorilor din Albeni la nivelul Consiliului Local, adică vrea noi alegeri dar nu și pentru propriul post.

Tânărul și agramatul primar de Albeni, Silviu Ionuț Stan, a anunțat recent pe rețeaua de socializare Facebook că intenționează pe 1 iunie 2017 să demisioneze din funcție. „Dragi locuitori ai comunei Albeni, va multumesc pentru toata sustinerea pe care mi-ati acordat-o in campania electorala si in timpul mandatului.Sper ca nu v-am dezamagit pana acum si sunteti multumiti de realizarile facute de mine in comuna Albeni. Sunt foarte multe lucruri de facut in comuna, lucruri pe care eu impreuna cu dumnevaostra, locuitorii acestei comune, imi doream sa le realizam.De cand am plecat pe acest drum si pana in prezent,singura mea dorinta a fost ca si comuna noastra sa prospere.Vreau sa va anunt ca incepand cu data de 01/06/2017 imi voi inceta mandatul prin demisie,din cauza consilierilor din Consiliul Local Albeni. Mereu au fost impotriva mea,m-au jignit,de multe ori nu s-au prezentat la sedintele de indata, sedinte ce nu sunt platite, au mers la Consiliul Judetean unde m-au denigrat, mi-au adus reprosuri si chiar s-au gandit sa-mi aduca cearta in familie,stiu dumnealor ce vreau sa spun. Singurul lucru care m-ar face sa ma razgandesc ar fi dizolvarea acestui Consiliu local.Va multumesc!”, a scris primarul Stan pe Facebook.

Manipularea ieftină a prins doar pentru o parte a presei locale nu și pentru locuitori. Am cerut părerea câtorva locuitori: Dorel D. -”Ducă-se!”; Mioara S. :”Domnul primar este o valoare și oamenii răi nu l-au lăsat să facă ceva pentru localitate. Dacă ne cheamă la vot eu o să votez pentru el!”; Vasile P. : ”E un om rău care nu a făcut nimic pentru Albeni, fuge de DNA”; Polina M: ”Mamă, eu am auzit că și-a pus toate rudele pe posturi și i-a reclamat pe la poliție sau procurori pe toți ceilalți. E un om rău.”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.