Eugen Pârvulescu, ”manta de vreme rea” la Pandurii

Eugen Pîrvulescu, fost președinte la Pandurii Târgu Jiu, revine în staff-ul tehnic al echipei de pe Jiu. Mutarea a fost confirmată, potrivit cotidianului PANDURUL, de președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

Eugen Pîrvulescu a mai fost în două rânduri președinte la Pandurii Târgu Jiu. Acesta a confirmat presei că va ajunge joi dimineața la Târgu Jiu, pentru o discuție cu autoritățile locale. Cu doar 17 puncte, echipa antrenată de Flavius Stoican se află pe locul 7 din play-out, la trei puncte de Chiajna, locul 6, poziție ce ar duce formația din Gorj la baraj. Acționarii clubului mizează pe experiența competițională a lui Pîrvulescu, care ar putea ajuta astfel echipa să găsească drumul spre victoriile de care au nevoie.

Pandurii a intrat de câteva luni în insolvență, din cauza datoriilor acumulate după ce Complexul Energetic Oltenia a stopat finanțarea de circa două milioane de euro anual. Jucătorii au plecat, unii dintre ei neplătiți cu lunile, fiind inclusiv probleme de asigurare a mesei, cazării sau transportului. În aceste condiții, echipa a înregistrat și un record nedorit, acela că a folosit 52 de jucători în acest sezon. Pandurii mai are de jucat cinci meciuri până la finalul sezonului, acasă cu Concordia Chiajna și ASA Târgu Mureș, în deplasare la ACS Poli, din nou acasă cu Gaz Metan Mediaș și în deplasare la FC Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.