Gheorghe Nichifor, favorit pentru vicepreședinte la Consiliul Județean Gorj

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, a declarat că îl susţine pe profesorul Gheorghe Nichifor, director CNET, pentru postul de vicepreşedinte al instituţiei. Fotoliul de vicepreședinte a rămas vacant după desemnarea lui Ciprian Florescu pe postul de prefect de Gorj.

Cosmin Popescu a precizat că a făcut propunerea respectivă în cadrul unei şedinţe de partid, iar Comitetul Executiv al PSD Gorj urmează să valideze propunerea respectivă, dacă nu vor exista alte variante. O decizie politică privind desemnarea candidatului pentru postul de vice al Consiliului Judeţean Gorj va trebui să fie luată până pe 25-26 mai, când este programată o nouă şedinţă a Consiliului Judeţean.

Gheorghe Nichifor este profesor de istorie, consilier judeţean şi director al Colegiului Naţional „Ecaterina Teodoroiu”. La un moment dat, în cura pentru postul de secund al lui Cosmin Popescu s-au aflat Mihai Prunariu, Ion Gruescu şi Gheorghe Milosteanu.  „Propunerea mea este domnul profesor Gheorghe Nichifor şi sper ca Comitetul Executiv Judeţean să ia act şi să voteze propunerea mea. Şedinţa Consiliului Judeţean va fi pe 25 sau 26 mai. Şedinţa politică va trebui să fie înainte pentru a avea un singur candidat în şediţna Consiliului Judeţean, când va fi ales vicepreşedintele. Este un post cu atribuţii clare, în domeniul culturii. Se va ocupa de toate instituţiile de cultură din subordinea Consiliului Judeţean Gorj”, a declarat Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj. Este de precizat că Gheorghe Nichifor se va ocupa de domeniul cultură şi va răspunde de activitatea unor instituţii, precum Muzeul Judeţean, Centrul de creaţie sau Şcoala Populară de Artă, Biblioteca Judeţeană sau Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din Târgu Jiu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.