Ișfan dă satisfacție ”revoltaților” de la Bolboși

Inspectoratul Școlar Județean Gorj a decis să intervină în incidentul apărut între câteva cadre didactice de la Școala Gimnazială Bolboși și directorul unității de învățământ, numit în funcție abia în luna ianuarie. Ion Ișfan, șeful IȘJ, a precizat,  că tensiunile ridicate de la școala din Bolboși vor fi clarificate de un inspector școlar, ce va fi trimis în zonă.

Ișfan a declarat că este la curent cu incidentele apărute în școală, că nu este de acord cu acestea, dar și că fiecare dintre salariații unității de învățământ trebuie să își vadă de cele stabilite în fișa postului. Ișfan a menționat că postul de director al unității de învățământ, ocupat în prezent de o persoană fără concurs, va fi vacantat în scurt timp.
Reamintim că, la IȘJ Gorj au ajuns din martie până în prezent mai multe sesizări legate de comportamentul directorului școlii, numit fără concurs la începutul lunii ianuarie 2017. Tensiunile au avut legătură și cu decontarea banilor pentru navetă pentru câteva dintre cadrele didactice ale școlii, dar și cu sancționarea incorectă a celor care și-au cerut drepturile. De altfel, sancțiunile au fost retrase la câteva zile după ce au fost publicate pe site-ul unității de învățământ. După ce nemulțumirile cadrelor didactice au apărut în spațiul public, părțile implicate și-au aruncat fel de fel de acuze în comentariile publicate pe site-ul Gorjeanul, fie ținând partea directorului Dumitru Laurențiu Șurcă, fie împotriva acestuia și a unor dascăli din școala Bolboși.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.