Marian Negrescu dat afară pe motive de ANI

În urma ședinței de CL Târgu-Jiu, derulată luni-29 mai 2017, consilierii au aprobat destituirea din funcție a lui Marin Negrescu, managerul Teatrului Dramatic Elvira Godeanu, și înlocuirea lui cu actorul Cosmin Brehuță, care va deține funcția în interimat pentru 120 de zile.Conducerea Primăriei Târgu-Jiu își dorea de mai mult timp înlăturarea lui Marian Negrescu după nenumăratele scandaluri în care a fost implicat.

Consilierii PNL și unul de la PMP s-au abținut de la vot după ce juriștii primăriei i-au informat în plen că potrivit legilor în vigoare dacă vor vota menținerea în funcție a lui Negrescu împotriva deciziei instanței vor fi amendați cu 200 de lei fiecare. Drept urmare, cei 5 consilierii PNL care solicitaseră în scris, inițial scoaterea de pe ordinea de zi a proiectului iar mai apoi menținerea în funcție a lui Negrescu pe o perioadă de maxim 6 luni, s-au abținut de la vot, lor alăturându-se și consiliera PMP, Daniela Grădinaru, candidat la Primăria Târgu-Jiu.

Negrescu și-a pierdut astfel oficial funcția, dar există posibilitatea ca respectivul să conteste în instanță votul consilierilor locali. La ședință au participat 19 consilieri locali.

Până la ședința ordinară de CL din iunie, juriștii primăriei vor elabora un caiet de sarcini în vederea demarării procedurii de concurs pentru ocuparea postului vacant de manager al Teatrului Dramatic Elvira Godeanu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.