Victoria lui Marcel Romanescu umbrită de Viorel Caragea

Surprinzător pentru târgujieni, Marcel Romanescu va fi primarul Târgu-Jiului pentru următorii trei ani printr-un uriaș vot împotrivă. Candidatul liberal a avut o înțelegere cu Viorel Caragea, solicitările acestuia fiind între șefia Poliției Locale și conducerea Direcției de Patrimoniu. Deloc surprinzătoare vizita lui Caragea la sediul PNL Gorj.

Câteva sute de persoane au sărbătorit victoria liderului PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu, în alegeri, în faţa sediului de partid. Romanescu a făcut primele declaraţii, mulţumindu-le celor din Târgu Jiu pentru votul acordat.„Până nu văd rezultatele finale, nu pot să am decât în continuare emoţii. Datele până la acest moment sunt foarte bune. Din ce văd din marea majoritate a secţiilor, am câştigat exclusiv. Sincer, nu mă aşteptat la aşa rezultat. Ţin să le mulţumesc târgujienilor, membrilor familiei mele de acasă şi membrilor familiei mele politice. E cea mai mare surpriză pe care a avut-o Gorjul în ultimii 27 de ani. Un rezultat istoric pentru Târgu Jiu şi pentru partidul pe care-l reprezint. Cred că PSD-ul a tratat cu indiferenţă târgujianul şi cred că strategia corectă a mea de campanie a dus la acest rezultat. Am mers din casă în casă şi prin felul meu de a fi i-am convins pe târgujieni să fie alături de mine. Nu mă aşteptam să fie o victorie lejeră”, a spus Marcel Romanescu.

În cele din urmă, liberalii au pornit spre zona centrală, strigându-şi bucuria pe stradă. S-a strigat în cor numele lui Romanescu. Candidatul independent Viorel Salvador Caragea a venit la sediul PNL Târgu Jiu pentru a-l felicita pe Marcel Romanescu.

Potrivit ultimelor informaţii, Romanescu a câștigat în 44 dintre cele 46 secții în care s-au numărat voturile. Au mai rămas de numărat voturile din 10 secții de votare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.