Viorel Caragea se dă salvatorul Gorjului

Peste mai multe partide politice când a candidat la alegerile locale parţiale, Viorel Caragea, fostul șef al Poliției Gorj, vrea să stea departe de vreun partid. A explicat că nu își dorește să intre în politică, dar va fi cu „ochii în patru” și va urmări mișcările aleşilor. În plus, a anunțat că va pune bazele unei organizații non-guvernamentale.

Din câte se pare, Caragea nu a stabilit un nume pentru viitorul ONG.  ”«Partizanii Gorjului» sau «Jos distrugătorii Gorjului!» se va numi ONG-ul meu. Voi fi o voce critică la tot ce se va întâmpla. Mă bucur, din suflet, că a pierdut Partidul Social Democrat”, a transmis Viorel Caragea. După doar două săptămâni de campanie electorală, Viorel Caragea, fostul comandant al Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, s-a clasat pe locul trei, la alegerile parţiale de la Târgu Jiu, surclasând Partidul Mișcarea Populară sau ALDE.

De văzut evoluția fostului polițist care a fost ocolit de oamenii legii-în speță DNA-în multe cazuri mediatizate de presa locală și națională. Caragea este deținătorul unei averi foarte mari făcute în condiții dubioase.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.