”Deontologul” și ”marele jurist” Caragea vrea să dea de pământ cu Romanescu

Jurist de Herculane și de o moralitate îndoielnică, presa locală a scris că plătea sume fabuloase lunar pentru menținerea în funcție, Viorel Caragea a mizat totul pe alegerile locale ca să-i dea un os de ros după ce sprijinitorii săi din Ministerul Afacerilor Interne l-au trimis șef peste câinii din Sibiu. Cum Aurel Popescu a refuzat să îl pună șef la Poliția Locală, negocierea s-a făcut cu Marcel Romanescu doar că acesta s-a răzgândit după ce a ajuns primar. Iar atunci Caragea amenință doar că cineva s-ar putea gândi să redeschidă anumite dosare, oamenii de afaceri din Gorj fiind terorizați ani la rândul de ”taxele” celebrului personaj.

”Valorosul” personaj, de fapt cel care a luat o palmă de la Miron Cosma care l-a cocoțat până în funcția de inspector șef, Viorel Caragea vorbește despre posibilitatea unui referendum pe care îl gândește dacă primarul continuă pe direcția în care și-a început mandatul.

După ce a spus că este „un fericit, în privința directorilor și șefilor de servicii” cu care lucrează în Primărie, Caragea l-a sancționat pe edil pentru modul în care nu se implică în verificarea colaborării pe care municipalitatea o are cu Pandurii. Acum fostului șef al IPJ Gorj i s-a pus pata pe un consilier personal pe care primarul și l-a tras în echipa sa. Este vorba despre Robert Ciocioi, cel care în urmă cu mai mulți ani a ajuns pentru 24 de ore în arestul IPJ Gorj după o încăierare într-un club din zona centrală a orașului.

„Directorii cu care domnul primar e fericit sunt cei care l-au sabotat nu doar în campania electorală, ci și de alegeri, că doar eu i-am pozat atunci mergând pe la secțiile de votare și la sediul PSD cu maşinile Primăriei. Nu l-am auzit să îi fi luat la întrebări acum când au fost străzi inundate în oraș de ce nu e rezolvată problema aceasta de ani de zile. Acum am văzut că domnul Romanescu îi dă voie și lui Cârciumaru să meargă cu mașina Primăriei  și, mai nou, și-a luat consilier personal un băiat pe care eu l-am băgat la beci după un scandal în care a fost implicat. Nu cred că imaginea primarului unui municipiu trebuie asociată cu a unui individ care a fost implicat în așa ceva și a fost și în gașca unora care se credeau șmecherii orașului. Dacă domnul Romanescu crede că e în regulă, e problema dumnealui. La câte greșeli a făcut până acum, eu mă gândesc serios la varianta unui referendum pentru demitere, pentru că există legal și această oportunitate. E nevoie de 25% din semnăturile alegătorilor pentru un astfel de demers. Mă va interesa doar dacă cei de la PSD vor vota pentru referendum sau nu și atunci vom vedea cine cu cine e fericit”, a concluzionat Caragea.

Primarul Marcel Romanescu nu a vrut să comenteze ultimele afirmații ale fostului său contracandidat, dar a explicat, în privința consilierului său personal, că este un liberal în care are toată încrederea, motiv pentru care l-a și inclus în echipa sa. „A fost perioada în care în județ era valabilă regula «meniului» de 24 de ore servit multora care nu aveau nicio vină. Este jenant dacă dl. Caragea vrea să discutăm despre asta, pentru că Robert Ciocioi a fost ridicat atunci de pe stradă, la grămadă, cu toți cei care au fost cu adevărat implicați în scandal. El doar s-a nimerit în locul în care nu trebuia, iar ca dovadă că lucrurile stau așa este că nu a primit nici măcar o amendă la finalul cercetărilor. Toți ceilalți au luat pedepse, amenzi, ce s-a dispus pentru fiecare, iar în cazul său nu e nimic”, a menționat primarul Marcel Romanescu pentru cotidianul PANDURUL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.