Aurel Popescu se dă victimă nevinovată a competiției electorale

Viceprimarul Aurel Popescu, candidatul PSD pentru postul de primar al municipiului Tg-Jiu a explicat, într-o emisiune la un post local de televiziune, care au fost motivele eșecului la alegerile parțiale din 11 iunie.

Aurel Popescu a declarat, la TV Sud, că a fost pe punctul de a demisiona din poziția de viceprimar și de a ieși din viața publică, chiar în seara alegerilor, după anunțarea rezultatelor.
”Am reușit reușit să mă detașez puțin de acele zile destul de încărcate, zile pe care nu le pot uita atât de ușor și în mod special ziua de 11 iunie 2017 care va rămâne în memoria mea permanent. (…) În seara de 11 iunie am avut momente în care am fost foarte aproape de a renunța total la ce înseamnă viață politică, să mă întorc în mediul privat. (…) Nu am crezut niciodată că voi trăi o asemenea dezamăgire”, a afirmat Popescu.
Viceprimarul a amintit câteva din greșelile pe care le-a făcut în perioada în care a fost primar interimar, care au dus, în final, la eșecul din alegeri, însă a vorbit și despre faptul că s-a simțit trădat de unii colegi ai săi din PSD. ” De-a lungul acestei perioade, de o lună și jumătate, am simțit, pot să vă spun acest lucru, că unii din cei de pe lângă mine nu sunt tocmai la fel de aplecați asupra unor probleme…”, a menționat Aurel Popescu, care a răspuns afirmativ la întrebarea dacă a pierdut alegerile în urma unei trădări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.