Ion Tudor, securistul care se ocupă de distrugerea drumurilor Gorjului

Îl cunoașteți de la televizor, se pricepe la orice în afară de ce se ocupă, Ion Tudor chinuie gorjenii de ceva ani ocupându-se de drumurile naționale. În mandatul lui s-a amânat ani de zile Rovinari-Petroșani și s-a pus aiurea criblură pe Tg-Jiu-Râmnicu Vâlcea. Cu spate politic, specimenul ne înjură tot el pe noi când are ocazia.

Ion Tudor  a reacționat împotriva politicienilor care au criticat situația de pe DN 67, unde foarte mulți șoferi s-au ales cu mașinile avariate din cauza criblurii. Tudor a atacat în mod subtil cele trei persoane care și-au spus părerea vis-a-vis de drumul buclucaș, respectiv deputatul PSD Mihai Weber, liderul USR Gorj, Radu Miruță și fostul candidat la Primăria Târgu-Jiu, Viorel Caragea.

Tudor le-a sugerat celor care au discutat pe seama drumului să își vadă de politică. „La noi parcă a fost o nebunie, foarte mulți și-au dat cu părerea. Vreau să vă spun că în afară de oamenii ăia necăjiți care au venit la noi cu parbrizul spart, eu nu am ascultat pe nimeni din ceilalți, e treaba lor. Noi am vrut să facem drumul, iar pe oamenii care au venit la noi i-am ascultat, e normal să le înțelegi necazul, dar pe ceilalți care se cred mari specialiști și habar nu au să treacă drumul și spun că e lipsă de competență, să își dea demisia Ionescu, Georgescu, Popescu…oameni buni, drumurile le fac drumarii, ceilalți dacă fac politică, să facă politică și să nu mai jignească oamenii care muncesc, asta este important”, a declarat Ion Tudor, șeful Secției Drumuri Naționale Gorj.

În urma situației înregistrate pe DN 67, foarte mulți conducători auto care s-au ales cu mașinile avariate au intenția de a da în judecată statul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.