Ișfan, ”feudalul” din învățământul gorjean

În timp ce Ion Ișfan, șeful ISJ Gorj, se lăfăie în multe case și bani din șpăgi, mii de cadre didactice și femei de srviciu nu și-au primit salariile pe luna august. Primăria Târgu-Jiu a comunicat redacției noastre că nu lipsa banilor lasă fără salariu jumătate din angajații din învățământ, ci decizia ”generalului” care nu primește ”sporul de calculator”. Ion Ișfan este acuzat de abuz în serviciu pentru că blochează salariile fără bază reală și justificată după cum acuză directorul Liceului Teologic, Anghel Păunescu.

Ion Ișfan, șeful învățământului gorjean, sfidează pe toată lumea pentru a elimina un spor câștigat în instanță de cadrele didactice, sporul de condiții vătămătoare. Primarii, cadrele didactice, directorii de școli, doctorii DSP și inspectorii Curții de Conturi sunt jigniți la fiecare apariție publică de inspectorul școlar general pe motiv că nu ar cunoaște legea. Cine spune asta, un profesor de țară titularizat cu 5 la contestație și nerecunoscut de profesorii de matematică ca și confrate al lor.

În pofida eforturilor făcute inclusiv la deschiderea anului școlar, unde a bulversat deschiderea anului școlar la Motru, Ion Ișfan va fi schimbat din funcție chiar de PSD. La Gorj este așteptat corpul de control al MEN cu ordin de decapitare iar pe surse se spune că ar costa prea mult păstrarea individului în funcție. Cu excepția lui Cosmin Popescu, președintele CJ Gorj, nici un lider politic PSD nu vrea să mai apară lângă Ișfan.

500 de profesori primesc în Gorj sporul de condiții vătămătoare.

2 gânduri despre „Ișfan, ”feudalul” din învățământul gorjean”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.