”Baronul” Ișfan dă ordine și la Sanepid

Cum spune gorjeanul de rând, s-a urcat ”scroafa în copac”. Ion Ișfan, cel care conduce de mai bine de cinci ani învățământul gorjean, pus politic de Victor Ponta, dă lecții Direcției de Sănătate Publică de cum ar trebui să facă inspectorii determinările de condiții periculoase. Ișfan probabil se crede cu ciurda lui de porci, pentru că în învățământ așa se comportă.

 

Scandalul sporurilor de calculator din învăţământ a fost adus joi în discuţie la Colegiul Prefectural. Ion Işfan, şeful învăţământului gorjean, a ţinut să atragă atenţia directorului Direcţiei de Sănătate Publică Gorj că se eliberează prea uşor adeverințe medicale prin care dascălii demonstrează ca lucrează în condiții periculoase.

Buletinele de determinare prin expertizarea locurilor de muncă sunt eliberate de Olimpia Trocan, medic Medicina Muncii din cadrul DSP Gorj. „DSP nu-şi asumă aceste buletine pentru că nu există ştampila directorului de sănătate publică pusă pe aceste buletine. Toate sunt făcute cumva cu copy paste, toate sunt identice, toate sunt semnate de doamna doctor Trocan şi directorul de şcoală, dar sper eu că sunt însuşite şi de DSP. Eu am făcut joi o adresă către DSP în care am întrebat dacă îşi asumă sau nu-şi asumă aceste buletine pentru că toate aceste discuţii din învăţământ sunt generate de acest buletin”, a declarat Ion Işfan, şeful învăţământului gorjean. „Dacă aceste buletine de determinare nu sunt făcute conform legii, practic problema dispare din învăţământ”, a mai spus Işfan, care i-a solicitat un răspuns directoarei Elena Sfârlează prezentă la şedinţă.

Işfan a mai atras atenţia că din aceste buletine de expertiză reiese că biroul directorului, al secretarului şi al contabilului sunt cele mai periculoase locuri de muncă din şcoală. „Nu ajungem la femeia de serviciu, nu ajungem la muncitorul care lucrează la întreţinere, nu ajungem la muncitorul care lucrează la centrala termică, asta reiese din aceste buletine pe care DSP nu şi le asumă, şi le asumă doar doamna doctor Trocan”, a mai spus Ion Işfan, care a ţinut să precizeze că în ziua de azi şi un telefon este mai periculos decât un computer.

Interesant că pesedistul Ișfan șantajează directorii de școli tot PSD să dea jos sporul de calculator iar Cârciumaru, Weber și Cosmin Popescu se fac preș în fața lui. Prietenii știu de ce!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.