Ion Ișfan salvat de prefectul Ciprian Florescu

Scandalul interminabil de la Gorj în centrul căruia se află inspectorul școlar general Ion Ișfan nu a căzut deloc bine ministrului Liviu Pop. Acesta are propriile-i probleme în PSD și ar fi dispus să îl demită pe șeful ISJ Gorj, mai ales că motive sunt suficiente, dar a fost blocat de prefectul de Gorj, pesedistul Ciprian Florescu, care i-a făcut un raport foarte bun ”generalului”.

Pesediștii gorjeni s-ar descotorosi de Ion Ișfan în aceste zile dar au mai multe probleme, îi datorează prea multe iar prefectul Ciprian Florescu i-a făcut un raport foarte bun. Prefectul nu a făcut decât să își plătească datoriile către Ișfan, consoarta sa fiind promovată directoare la Palatul Copiilor Târgu-Jiu. Primarii au avut fiecare de angajat ceva rude și Ișfan nu i-a refuzat cu toate că relațiile lui cu Liliana Andrițoiu, ”pușculița” ISJ nu mai sunt ca altădată. Cei doi se suspectează că unul ar lua mai mult decât ce știe celălalt din zecile de posturi apărute ca ciupercile după ploaie.

Dacă PSD Târgu-Jiu i-a făcut un raport negativ lui Ișfan, chemându-l să dea explicații pentru scandalurile care le generează zilnic, Florin Cârciumaru nu susține demersul la nivel central pentru că nepoata sa a fost readusă în ISJ Gorj deși a picat concursurile de inspector școlar și de director de grădiniță. Ișfan beneficiază de sprijinul Ecaterinei Andronescu iar Florin Cârciumaru nu are anvergura să zică ceva în fața ei și dacă ar vrea să o facă. O necunoscută este reacția lui Mihai Weber dar Ișfan lasă să se înțeleagă că îl are ”în buzunarul lui”, semn că măcar l-a servit cu ceva sau este unul din sponsorii partidului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.