Primarul de Albeni continuă să ignore legea, polițiștii ce fac?

Mariela Borcan, bibliotecara din Albeni, şi-a pierdut funcţia. Femeia susține că nu a primit nicio explicație din partea conducerii primăriei. A fost invitată de către jurista instituției pentru a primi decizia de încetare a contractului de muncă. Mariela Borcan lucrează de 24 de ani la biblioteca din Albeni și spune că nu va avea din ce să-și câștige existența. Interesant că în comună se cunoștea acest deznodământ deoarece primarul Ionuț Stan a promis în campanie locuri de muncă prin concedierea angajaților.

Primăria Albeni a rămas fără bibliotecă comunală, cazul intrând deja în atenția IPJ Gorj deoarece un patrimoniu foarte mare a fost jefuit din ordinul primarului PMP. Mai exact, calculatoare de peste 100 000 lei și un fond de carte uriaș nu are la acest moment un administrator prin concedierea bibliotecarei.

„Ce să fac acum? O să muncesc prin gospodărie și de aici să-mi câștig traiul. Nu am unde să mă duc. Am transmis toate documentele către președintele Sindicatului Forța Legii din Craiova. Dumnealui va deschide procesul și mă va reprezenta în instanță. Am fost dată afară abuziv. Nu am apucat să-mi iau nici obiectele personale de la Căminul Cultural. Eu am acolo mai multe costume populare ce îmi aparțin și nu le-am putut lua pentru că mi s-a subminat activitatea. Am fost dată afară într-un mod abuziv. Ce s-a întâmplat la Albeni nu a fost decât un barbarism, tiranism”, ne-a spus, revoltată, Mariela Borcan, pentru cotidianul PANDURUL.

Potrivit surselor noastre, pe postul respectiv va fi angajată o ”pilă” a primarului, prietenă de familie a acestuia. Vom reveni!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.