George Romanescu, un mafiot cu pretenții de om cinstit

Șeful pesedist al ITM Gorj, George Romanescu este la acest moment pe cai mari după ce fratele a ieșit primar iar funcția lui se bazează pe Claudiu Manda și Olguța Vasilescu. Gurile rele vorbesc de un scenariu în care primarul va fi lider PNL iar  mai-marele ITM va împărți funcțiile în noua guvernare, dacă nu se poate se va merge și la o trecere la PSD unde i se face loc primarului prin mazilirea lui Aurel Popescu. Până una alta, îi ”jumulește” la greu până și pe Lemnaru, afaceristul de casă al tuturor politicienilor.

George Romanescu, despre care ne aducem aminte că deși a concurat de mai multe ori singur pe post și cu Morega drept proptă a ieșit pe locul II,face pe victima că este urmărit și fotografiat de adversari. Lăsând la o parte faptul că niscaiva oameni ai legii ar trebui să îl întrebe cum i-a crescut averea fabulos în ultimii ani, individul probabil că a cerut prea mult de la cei pe care îi jupoaie zilnic și aceștia vor să i-o coacă.

Până atunci să reținem câteva din presupusele fapte ale ”eternului și fascinantului” Romanescu G., o ”capacitate” intelectuală și un ”vârf” al curajului de a eradica munca la negru în județul Gorj. Lista specială al oamenilor de afaceri care pentru o sumă modică, doar 3000-4000 de euro anual fiecare, nu sunt călcați de ITM Gorj nici în caz de cutremur. Rămân și intervențiile speciale care se lasă și ele cu bănet atât pentru Georgică cât și pentru sprijinitori. Urmează actele care și alea costă și tot așa. ITM Gorj e o ”vacă de muls” pe care Romanescu a știut să o exploateze eficient în slujba ”famiglia”.

Cum banii sunt din plin, Georgică își dorește acum Prefectura unde ar putea fi pus de liberali sau poate tot de pesediști. Totul depinde acum de dosar iar acesta spune că șeful ITM Gorj e infractor sadea doar încă nedovedit!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.