Liberalul Puiu Diaconescu și-a pus fiul în funcția de la PSD

Conducere nouă la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj. Dumitru Cotrună a fost înlocuit de adjunctul Valentin Diaconescu, fiul vicepreședintelui PNL Gorj, Puiu Diaconescu. Acesta va asigura interimatul până la organizarea unui concurs.

După numeroasele scandaluri în care a implicat DGASPC Gorj, Dumitru Cotrună a spus în sfârșit adio funcției de șef. Noua nominalizare i-a aparținut președintelui Consiliului Județean, Cosmin Popescu. Acesta spune că seriozitatea a fost motivul pentru care Diaconescu a fost ales.  ”Activitatea trebuie să continue, el este implicat în ceea ce înseamnă proces de licențiere și, până la organizarea concursului, l-am nominalizat pe el, pentru că s-a implicat și lucrurile merg pe un făgaș normal. Cred că în termen de 60 de zile se va organiza concursul pentru funcția de director general, ținând cont și de raporturile și avizele care sunt necesare de la ANFP București”, a declarat președintele Consiliului Județean, Cosmin Popescu.

Așa cum era de așteptat, numirea lui Valentin Diaconescu pe funcția de director general al DGASPC i-a încântat inclusiv pe liberali, principalii contestatari ai lui Cotrună. Propunerea a fost votată de toți cei 26 de consilieri prezenți vineri la ședința de Consiliu Județean. „Evident că mă gândesc să particip și la concurs dacă îmi voi dovedi mie că merit în această perioadă de interimat. Sunt foarte multe lucruri de făcut în această perioadă, o organigramă mai bună, reducerea cheltuielilor în această instituție, mai sunt servicii de acreditat și așa mai departe. Sincer, nu mă așteptam să fiu susținut de toți consilierii, cum nu mă așteptam ca alții să plece din sală. Nu vreau să intru în chestia politică. Nu mai comentez această situație”, a declarat Valentin Diaconescu, noul directorul al DGASPC.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.