Romanescu a blocat Centura Târgu-Jiului

 

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, susţine că nu are vreo vină în blocarea lucrărilor la varianta ocolitoare. Cert este că lucrările sunt blocate.

Primăria Târgu Jiu a fost acuzată că nu a definitivat planurile parcelare pentru zonele care urmează să fie traversate de şoseaua de centură şi lucrările au fost blocate. Acuzaţia a fost lansată de şefii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova. Romanescu nu este de acord cu varianta respectivă şi spune că exproprierile pot fi făcute şi fără planurile parcerale.
„Noi ne executăm planurile parcelare. Culoarul de expropriere a fost aprobat. Totul este în regulă, se pot face exproprierile şi vira sumele. Nu au fot blocate lucrările din cauza primăriei, aşa cum s-a vehiculat”, a spus Marcel Romanescu, edilul din Târgu Jiu. Şefii DRDP Craiova au însă o altă părere şi lucrările la variant ocolitoare a municipiului Târgu Jiu sunt blocate până anul viitor. Contractul trebuia să fie finalizat de firma Collini Lavori încă de anul trecut, însă lucrările au fost prelungite din cauza birocraţiei. Cu sau fără vină, varianta ocolitoare va fi a municipiului Târgu Jiu, indiferent de culoarea politică a primarului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.