Ișfan îl ignoră pe prefect și Colegiul Prefectural

 

Ion Ișfan, protejat politic de Florin Cârciumaru și de președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, nu a mai ajuns de ceva vreme la Colegiul Prefectural. Prefectul Ciprian Florescu, despre care a apărut în presă că ar  fi unul din protectorii lui Ișfan  deoarece acesta are soția în învățământ, este foarte supărat de situație și a făcut-o publică.

Nemulțumit că ședințele lunare de Colegiu Prefectural se țin cu adjuncții instituțiilor, prefectul Ciprian Florescu le-a transmis celor ce încasează lunar salarii de invidiat să facă un efort și să vină la ședință. Aceasta a fost a doua tentativă a prefectului de a se face auzit, înainte de a lua măsuri.
Ultima ședință de Colegiu Prefectural a început ca la școală. La vederea participanților, prefectul Ciprian Florescu a cerut condica pentru prezență. În dreptul mai multor instituții era trasă linie, semn că șefii absentează de la convocarea făcută de Prefectura Gorj.
De mustrări nu au scăpat nici adjuncții care le țin locul șefilor prea ocupați să participe la o ședință convocată o dată pe lună. De pildă, Marius Boeriu, directorul DSP Gorj, absentează ori de câte ori prefectul îi solicită să facă publică activitatea instituției pe care o conduce. Și în această săptămână  situația s-a repetat, directorul adjunct fiind cel ce a dat citire unui material destul de stufos. „Unde este domnul Boeriu?”, a fost întrebarea adresată de prefect, care a aflat de la adjunct, Elena Sfârlează, că șeful cel mare al unității se află în concediu medical.
Situația s-a repetat în cazul Inspectoratului Școlar Județean, unde raportul de activitate a fost prezentat de adjunctul Ion Mocioi. De altfel, Ion Ișfan a ieșit din grațiile prefectului după ce aceștia au avut un schimb de replici pe tema acordării sporurilor în învățământul gorjean.
La finalul ședinței, Florescu a făcut încă o dată apel la adjuncți să le transmită celor ce conduc instituțiile gorjene doleanțele lui. Contactați telefonic, absenții au declarat că au fost prinși cu probleme urgente ale unității, însă vor fi prezenți data viitoare.

Un gând despre „Ișfan îl ignoră pe prefect și Colegiul Prefectural”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.