Soacra ex-deputatului Surupăceanu, ”piază rea” pentru primarul Michy Nioață

 

Soacra fostului deputat Mugurel Surupăceanu, Irina Cojocaru, viceprimar al comunei Bumbeşti Piţic, are șanse să ajungă primar al acestei comune după ce primarul Michy Nioață a fost trimis în judecată de DNA. Edilul are de dat socoteală în fața legii în urma unei anchete în care este implicată și fiica sa, Alina Adnana Mariana Doboș, fostă Nioață. Pe surse, familia Cojocaru nu ar fi tocmai străină de problemele actualului primar, plângerea la DNA de unde ar fi pornit totul pornind de aici.

După cum a redat presa locală, pentru fiica sa, primarul a înființat cu ani în urmă, doar pe hârtie, o fermă de vaci. Animalele au fost împrumutate de la prieteni, cu câteva fotografii funcționarii responsabili cu aprobările au fost convinși că totul este ca la carte și dosarul a fost aprobat la plată pentru încasarea de fonduri europene nerambursabile.

În tot acest timp în care vacile erau pozate, fata primarului era la studii în străinătate, iar edilul lupta prin comună să își convingă alegătorii să îl voteze pentru un nou mandat, ceea ce a și reușit. Nioață a fost însă denunțat în cele din urmă la DNA pentru că la o verificare „pe bune” în teren a modului în care a fost implementat proiectul a ieșit la iveală întregul aranjament. Așa a ajuns primarul să îl tragă după el în dosar și pe Valeriu Gogelescu, fost șef al Direcției Agricole Gorj și al Oficiului Județean de Finanțare a Investițiilor Rurale, dar și pe o altă angajată a acestei instituții, Monica Zdrăilă.

Viceprimarul Irina Cojocaru a anunțat de mai multe ori că își dorește să ajungă primar, numele ei fiind legat de mai multe scandaluri pe care o să le amintim în perioada veche cu amănunte la zi.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.