Prefectului Ciprian Florescu i s-a urât cu binele

 

Prefectul de Gorj, Ciprian Florescu, a declarat că serviciul Legalitatea Actelor nu va acorda aviz de legalitate Hotărârii Consiliului Local Târgu Jiu, privind angajarea unei case de avocatură în procesul cu ANAF.

Pe lângă faptul că nu știe ce vorbește, mai întâi a spus că Primăria Tg-Jiu poate angaja o casă de avocatură, acum s-a răzgândit, în procesul cu ANAF-ul. Amintim  că la mijloc este un raport care a scos în evidenţă un prejudiciu de 3,6 milioane de lei, în urma împodobirii oraşului Târgu Jiu de sărbători, în anul 2010 – 2011.

Între timp, Florescu s-a răzgândit, mai ales după ce juriştii Prefecturii au studiat mai bine Hotărârea Consiliului Local. „Cel puţin în momentul acesta, la cum arată Hotărâre nu va primi avizul de legalitate. Acest lucru este clar. Nu au motivat suficient de bine folosirea banilor. Trebuie să modifice forma documentului respectiv şi mai discutăm”, a spus Ciprian Florescu, prefectul de Gorj.

Acum rămâne de văzut cât de mult poate întinde coarda Ciprian Florescu în această speță, în țară nu au fost probleme, iar liderii PSD Gorj sunt ”beneficiarii” deciziei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.