Elevii din Bumbești Pițic folosiți de viceprimăreasa liberală

 

Ocupat cu problema de a-și găsi un loc călduț pe la București, Ion Ișfan nu a aflat că viceprimăreasa liberală de la Bumbești Pițic, Irina Cojocaru, folosește ilegal elevii în acțiuni electorale. Mai mulți cetățeni din Bumbești Pițic ne-au semnalat de sărbători acest lucru, drept care ne vom adresa autorităților competente.

Irina Cojocaru, mai cunoscută ca și soacra fostului deputat Mugurel Surupăceanu, este de un an jumătate viceprimăreasă la Bumbești Pițic. După problemele cu DNA-ul ale primarului pesedist Nioață, viceprimăreasa are gânduri de mărire și ”calitățile” necesare. Un consătean de la Bumbești Pițic spune că, cităm, despre  doamna viceprimar ”puteți afla amănunte de la foștii salariați ROSTRAMO dar și de la Titu Maiorescu, doamna se aseamănă cu Elena Udrea și celelalte ”amazoane” liberale.

Cetățenii reclamă faptul că viceprimarul liberal a forțat elevii de la școală și directorul de cămin cultural să meargă cu uratul gratuit pe la casele locuitorilor din comună. Unde sunt autoritățile școlare ca să lămurească lucrurile? De ce au fost folosiți elevii? Cine a plătit toată operațiunea?Unde este Ion Ișfan și de ce nu dispune o anchetă a ISJ Gorj?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.