Cârciumaru, obligat să stea lângă Dragnea

 

Mare dezamăgire pe liberalii locali, inclusiv ”ziariștii” de casă nedeclarați ca susținători, că Florin Cârciumaru și PSD-ul gorjean îl sprijină pe Liviu Dragnea. În tâmpenia lor, probabil că pesediștii ar trebui să facă ce spun adversarii că de aia conduc județul dintotdeauna. Cârciumaru nu moare de dragul lui Dragnea dar e clar că Tudose l-ar vinde între două pahare de tărie.

Liderul PSD Gorj nu prea are cale de întors, Weber și ceilalți sunt favorabili lui Dragnea și ținând cont că Tudose nu a promovat nici un gorjean în funcții, nici că ar avea argumente să convingă pe cineva. Pesedist vechi, Cârciumaru știe că în momentul când s-au inflat liberalii, cei pedeliști și nu cei pesediști, se pare că a luat o decizie corectă. Acum rămâne de văzut dacă câștigă Dragnea și ce beneficii va primi pentru loialitate.

Sursele noastre din interiorul PSD Gorj ne spun că din viitorul Guvern, dacă este ”demisionat” Tudose, va face parte și un gorjean, cel mai probabil Mihai Weber. O funcție de secretar de stat va primi și Cristian Toader Pasti iar una Claudiu Manta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.