Ion Ișfan s-a autodenunțat, intră autoritățile pe fir?

 

Deși directorii de școli dau declarație în privința întocmirii statelor, Ion Ișfan a intrat ilegal pe statele școlilor comițând un abuz în serviciu clar. Mai mulți polițiști ne-au asigurat că ”generalul” are imunitate la încălcarea legii și că au înțeles asta după ce mai multe dosare DNA clare ca lumina zilei zac în nelucrare. Culmea e că acum avem un autodenunț!

Cea mai mare structură sindicală din învățământul din județul Gorj-FSLI-prin președintele Constantin Huică a criticat abuzurile lui Ișfan iar acum este amenințată cu desființarea. Surse care au ținut să își păstreze anonimatul spun că Ion Ișfan a amenințat că le ia sediul din preajma ISJ Gorj și că o să oblige membrii să plece sau să renunțe la sindicat.

”Banii pentru lefurile profesorilor au fost în conturile școlilor încă de miercuri, 10 ianuarie” a anunțat  Ion Ișfan după ce sindicaliștii au  acuzat Inspectoratul Școlar Județean că a amânat plata lefurilor în școlile în care nu s-a renunțat la sporul de condiții vătămătoare.

„Intervenţia ISJ Gorj în statele de plată nu are corespondent legislativ şi ca urmare poate aduce grave prejudicii sectorului de învăţământ şi factorilor direct implicaţi” transmite USLI Gorj, printr-un comunicat de presă, după ce ștatele de salarii trimise de şcoli cu sporul de calculator au fost modificate de o salariată a Inspectoratului Școlar. ”Nu am modificat ștatele ci doar procentul de la condiții de muncă” spune Ișfan, care crede că ianuarie 2018 este ultima lună în care mai apare scandalul sporului de calculator, prezent pe agenda publică de aproape un an. Inspectorul școlar general susține că, la ora actuală, mai sunt doar două unități de învățământ în care nu s-a renunțat la acest spor.

Ion Ișfan recunoaște că a umblat în state deși legea nu îi permite, deci….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.