”Dictatorul” Gorun față cu incompetența MEN

 

Adrian Gorun, stăpânul Universității ”Constantin Brâncuși”, este foc și pară pe reprezentanții MEN care nu îi dau un răspuns favorabil la o contestație la măsurile speciale dispuse. Este drept, răspunsul MEN este atât de prost scris de parcă ar fi fost redactat chiar de ministrul Liviu Pop.

Președintele Senatului Universității „Constantin Brâncuși“ îi face analfabeți pe reprezentanții Ministerului Educației Naționale. Acuzația a fost lansată ca urmare a unor greșeli flagrante care apar într-un document oficial al Corpului de Control al Ministerului Educaţiei Naţionale Documentul abundă în tot felul de greșeli: „analizându-se rezultate consemnate“; „între 5-7 zile fără salar“; „în calitate de Preşedinte al Senatului da-ţi dovadă“; „singurul vinovat de pentru situaţiile negative din UCB (n.r. – Universitatea Constantin Brâncuşi) ar fi Rectorul acestuia“.

Preşedintele Senatului Universităţii Constantin Brâncuşi, Adrian Gorun, spune că s-a încălcat legea atunci când funcționarii Ministerului au fost angajați, pentru că una dintre condiții este ca aceștia să cunoască limba română: „Nu doar că m-a revoltat, dar am considerat că este inadmisibil ca într-o autoritate de nivel naţional şi care se doreşte de înaltă ţinută să existe funcţionari pe care eu i-am numit şi îi numesc pe mai departe analfabeţi. Au declarat un fel de război limbii române şi, în acelaşi timp, sunt total neprofesionişti. Părerea mea este că atunci când au fost selectaţi să intre în Ministerul Educaţiei Naţionale s-a încălcat legea funcţionarilor publici, pentru că una dintre condiţiile elementare este să cunoască limba română. (…) Normele de scriere pe care funcţionarii Ministerului Educaţiei au dat dovadă că nu le cunosc se învaţă chiar în clasa a III-a. Dezacordurile sunt multiple. Raportul mai cuprinde fraze eliptice care nu au înţeles“. Documentul este un răspuns pe care Corpul de Control l-a trimis preşedintelui Senatului Universităţii „Constantin Brâncuşi“, la un memoriu înaintat de acesta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.