Leonida Belgher, din nou în centrul unui scandal

 

Lăutarul Leonida Bulgher, un controversat politician cu dosar penal, a declanșat un nou scandal după declarația la adresa pensionarilor gorjeni. Trimis de primarul Marcel Romanescu, căruia îi va deveni consilier după cum a anunțat față de prieteni, Belgher a pătruns neautorizat într-o școală și a amenințat conducerea acesteia pentru că a închis o poartă.

Leonida Belgher a reușit să genereze un nou scandal monstru la Târgu-Jiu, după ce s-a dus, marți, să tragă la răspundere conducerea Școlii Gimnaziale”Alexandru Ștefulescu” pentru închiderea unei porți. ”În ce calitate a mers Belgher la școală? I-a dat Romanescu mandat?” întreabă Viorel Caragea, în vreme ce Eduard Lădaru zice că vicepreședintele PMP Gorj ar fi ”săgeata” primarului liberal al Târgu-Jiului.

Consilierul municipal PNL Mihai Paraschiv este membru în Consiliul de Administrație al Școlii ”Alexandru Ștefulescu”. Așa a aflat că poarta secundară a fost închisă, în urma unui scandal petrecut între niște eleve, în luna decembrie. Paraschiv nu a fost de acord cu această măsură, pe motiv că s-ar crea ambuteiaje pe strada Eroilor.

Consilierul ALDE, Eduard Lădaru, îi cere primarului Marcel Romanescu să nu-și mai trimită ”săgețile” să facă scandal, ci să rezolve singur problemele care apar în administrarea orașului.

Viorel Caragea vrea să afle dacă Leonida Belgher a avut o calitate oficială să meargă la Școala 4. Fostul candidat la primărie nu înțelege cum de vicepreședintele PMP Gorj și-a permis să-i deranjeze pe dascălii acestei unități de învățământ.

Caragea crede că Poliția Locală ar trebui să-l amendeze pe Leonida Belgher, după cele întâmplate și îi transmite primarului Marcel Romanescu ”să urmeze exemplul lui Tudose”, dacă simte că se lucrează împotriva sa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.