Ion Ișfan, salvat(sau nu?) de ministrul Liviu Pop

 

Stăpânul învățământului gorjean, Ion Ișfan, a reușit în urmă cu mai bine de o săptămână să obțină acordul ministrului Liviu Pop ca dezbaterile ce le face prin țară să ajungă și la Târgu-Jiu. Cum între timp a picat guvernul și Liviu Pop are șanse diminuate de a-și păstra portfoliul, planul lui Ion Ișfan de a arăta cine ”îl recomandă” a suferit un serios eșec. La ora când scriem aceste rânduri nu se știe dacă cheful programat la Rânca, inclusiv cu 10 inspectori școlari generali, mai este de actualitate.

Este tot mai clar că lumea vrea să scape de Ion Ișfan, cel mai contestat șef al învățământului gorjean. Șefii PSD Gorj, cei care i-au girat până acum abuzurile, se află sub o presiune extraordinară să îl înlăture din funcție chiar de la membrii de  partid. Sprijinul venit de la Liviu Pop ar mai liniști apele, directorii rebeli fiind chemați în cursul zilei de vineri la ISJ Gorj de către Ișfan pentru aplanarea conflictului. Pentru a fi sigur că nu riscă nimic, Ion Ișfan a stabilit cine ia cuvântul și cine va pune întrebări. Despre sporul de calculator se va vorbi doar în treacăt că nu este legal și că școlile vor trebui să își diminueze bugetele după venituri.

Liviu Pop va ajunge luni dimineață la Târgu-Jiu unde se va întâlni cu autoritățile județene iar la ora 10.00 va participa la întâlnirea de la Teatrul ”Elvira Godeanu”. El se va întoarce la București în cursul după-amiezii pentru ședința de la partid unde va afla dacă rămâne sau nu ministru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.