Securistul Pătrășcoiu dă vina pe ”agenturi”

 

Deci, avem un consilier personal al directorului Aparegio care locuiește ilegal într-o casierie a distribuitorului de apă. Doar la Târgu-Jiu, securistul pensionar Traian Pătrășcoiu, a găsit un asemenea loc de muncă și își permite să ignore opinia publică și presa. Meritul declanșării scandalului revine jurnalistului Narcis Daju dar în spatele scandalului s-ar afla PNL Gorj, un important lider PNL locuiește în acel bloc. 

 

”Politicienii să nu târască Aparegio în dispute politice! Se pot pierde fonduri europene” a reacționat   Traian Pătrășcoiu, manager Aparegio,  la scandalul din ultimele zile, referitor la casieria-apartament din zona CAM, ocupată de consilierul său personal. Șeful  operatorului de apă anunță că inginerul Ion Iliescu nu va fi dat afară, pentru că este un bun specialist de care societatea are nevoie. Pătrășcoiu vrea să modifice prevederile contractului cu Edilitara pentru a-i permite inginerului să locuiască, în continuare, în  fosta casierie. Și viceprimarul Aurel Popescu este supărat. Vrea să-l dea în judecată pe deputatul Dan Vâlceanu.

Liderul PNL Gorj a acuzat, în această săptămână, într-o conferință de presă că firma care a făcut lucrările de modernizare a casieriei din CAM, în care locuiește salariatul Aparegio, ar fi ”apropiată de viceprimarul Aurel Popescu”. Revoltat, Popescu îl amenință pe Dan Vâlceanu cu judecata și îi amintește de contractele sale cu CE Oltenia. Viceprimarul municipiului simte că este ținta unei ”vânători permanente”. Vâlceanu a acuzat și că cei 7 membri ai Consiliului de Administrație al Aparegio ar fi fost selectați ilegal. Aurel Popescu afirmă că persoanele respective sunt serioase și oneste, fiind selectate de o firmă de recrutare.

Traian Pătrășcoiu nu înțelege cum de a ajuns să fie atât de mediatizat cazul casieriei- apartament. Șeful Aparegio spune că inginerul Ion Iliescu nu va părăsi locația respectivă și le cere liderilor politici să nu mai implice operatorul regional în scandaluri. Șeful Aparegio îi recomandă deputatului Vâlceanu să se preocupe de modificarea legilor strâmbe. Lui Pătrășcoiu nu i-a plăcut nici ultimatumul dat de Primăria Târgu-Jiu care a cerut ca spațiul să redevină casierie. Unul dintre cei acuzați de Dan Vâlceanu c-ar fi devenit incompatibil, odată cu intrarea în Consiliul de Administrație al Aparegio, este Eugen Corcoață, șeful UATAA Motru. Acesta dă asigurări că n-a fost promovat politic, ci în urma unui concurs.

În replică, deputatul Dan Vâlceanu spune că vrea să afle răspunsuri concrete de la șefii Târgu-Jiului, nu-l impresionează amenințările cu judecata. Cum în blocul respectiv locuiește un important lider liberal, s-ar putea ca ambele părți să aibă și alte dispute.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.