Mihai Weber, acuzat că ascuns un memoriu anti-Ișfan

 

Este deputat de Gorj la cel de-al doilea mandat, nu a câștigat niciodată o bătălie electorală ca lider politic, a fost promovat președinte executiv al PSD Gorj pe relația cu Liviu Dragnea, acesta este Mihai Weber. Din câte se pare, acesta s-a angajat în fața directorilor de școli din Gorj să ducă un memoriu plin de nemulțumiri la adresa lui Ion Ișfan la ministrul Educației, document despre care Liviu Pop spunea la Târgu-Jiu că nu știe nimic.

Lui Weber nu i-a plăcut scandalul Prunariu-Ișfan. Le recomandă colegilor din PSD să nu-și mai spele rufele în presă.”Toate scandalurile se răsfrâng asupra organizației” atrage atenția deputatul.

Problema sporului de calculator- pe care nici măcar ministrul n-a știut s-o rezolve- i-a încăierat pe cei doi pesediști. Mihai Prunariu l-a făcut ”vătaf” pe șeful Inspectoratului Școlar, Ion Ișfan a replicat că șeful AJF și CS Pandurii este ”o coadă de topor”. Mihai Weber promite că guvernul PSD-ALDE va da, până la urmă, o soluție în scandalul sporurilor. Weber a negat o posibilă destituire a lui Ion Ișfan din fruntea Inspectoratului Școlar Județean. Din contră, în ultimele zile, s-a vorbit despre o promovare a acestuia pe un post de secretar de stat.

În urma acestor declarații făcute de Weber în presa de săptămâna trecută, doi directori de școli din județ ne-au semnalat faptul că acesta a preluat în urmă cu câteva săptămâni un memoriu împotriva lui Ion Ișfan pentru a-l duce la ministrul Liviu Pop. Nu doar că documentul nu a ajuns, nu există număr de înregistrare și nici un răspuns oficial, dar Ion Ișfan a cunoscut conținutul și semnatarii acestuia. Așa că acesta a putut face presiuni!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.