Romanescu și infractorii care îl înconjoară!

 


Susținătorii lui Romanescu, toți cu dosare penale în alte vremuri, sunt atacați pe Facebook. Mihai Paraschiv, Leonida Belgher, Nicoale Ivan și jurnalistul Claudiu Matei sunt puși la zid pentru probleme cu legea din trecut. Pagina respectivă se numește „Ochiul orașului”. Sub titlul „Marcel pentru cei puternici”, edilul Târgu-Jiului apare înconjurat de cei 4 considerați cei mai mari susținători ai săi. Liberalul Paraschiv acuză că-n spatele denigrării stau apropiați de-ai viceprimarul Adrian Tudor.

Mihai Paraschiv afirmă că PSD și rude de-ale viceprimarului Tudor au lansat denigrările de pe internet. Liberalul știe că nu el este ținta, ci primarul Marcel Romanescu. „Se pregătesc cei de la PSD pentru campania din 2020, e ceva normal, dar nu mă așteptam să înceapă așa devreme. Cred că cine a urmărit contul respectiv, a observat că este cineva apropiat de familia Tudor, rude de gradul I. Nu am timp de astfel de prostii, pot să discut cu cei care își asumă identitățile, pe Facebook cu conturi reale, cu nume, prenume, nu cu fake-uri. Dacă Adrian Tudor nu și-a pus rudele să atace, cu siguranță are cunoștiință de ce se întâmplă. Nu sunt eu ținta denigrărilor, este primarul Marcel Romanescu, nu are nicio legătură cu mine sau cu ceilalți”, a spus Paraschiv.

Paraschiv afirmă că-n cadrul PSD Gorj s-ar fi format un grup de lucru împotriva primarului Romanescu. Obiectivul? Recâștigarea cu orice preț a Primăriei Târgu Jiu, în 2020. „Sunt chestiuni care țintesc denigrarea primarului, este un grup care lucrează în acest sens. Nimic nu este întâmplător. Ce n-au înțeles ei, oamenii nu mai sunt așa ușor de păcălit, făcând un cont fake și aruncând tot felul de porcării în mediul online, nu faci decât să-i enervezi pe cei care utilizează astfel de canale de comunicare. Oamenii nu mai sunt naivi, s-au săturat de celebrele minciuni pesediste, așa a fost, așa va fi. Ei văd că nu s-au mărit salariile, cum au crescut prețurile la benzină, motorină, energie electrică, oamenii văd, nu sunt ușor de păcălit”, a încheiat Paraschiv.

Viceprimarul Adrian Tudor susține că nu știe nimic despre atacurile la adresa primarului Romanescu și a susținătorilor săi. Neagă vehement că ar fi fost creat „un grup de lucru împotriva edilului Târgu-Jiului”, în cadrul PSD Gorj. „Habar nu am de ea. O s-o caut ca să pot să spun un punct de vedere. Care este logica conform căreia noi ne ocupăm de chestia asta ? Suntem oameni serioși, avem alte probleme. Care sunt argumentele domnului Paraschiv că ar fi Adrian Tudor în spatele acestei chestiuni ? Păi eu știu ce visează Paraschiv noaptea ? Chiar nu am timp de prostiile lui Paraschiv. Sunt aberații, primăria se câștigă cu proiecte, nu cu lucruri murdare. Chiar dacă ei ne-au oferit un exemplu în ultima campanie când au scos un ziar cu tot felul de povestiri din astea SF și care n-au făcut să denigreze și încalce legea electorală. Practicile astea ale PNL-ului nu reprezintă un model pentru noi”, a spus Tudor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.