Degringoladă în PSD Gorj, Weber și Cosmin Popescu au luat puterea

 

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, care este și președintele PNL Târgu Jiu, a recunoscut meritele lui Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj în atragerea investitorilor. Este vorba de cele două fabrici de cablaje auto care și-au deschis porțile în Gorj: una pe platforma fostei fabrici de mobilă, Rostramo, unde activează compania japoneză Sumitomo, și compania Leoni care a început producția în Bumbești Jiu, chiar în locul fostei fabrici Pirelli. Acest adevăr rostit de un liberal ar trebui să fie o mare surpriză dacă nu am știi că el marchează schimbarea polilor de putere în PSD Gorj, organizația fiind preluată de binomul Mihai Weber-Cosmin Popescu. Florin Cârciumaru este tot mai mult un spectator și va pierde și funcția dacă rămâne Liviu Dragnea la conducerea PSD.

”Niciodată nu o să mă ascund de faptul că, în mare parte, pentru ceea ce s-a întâmplat până acum este meritul președintelui Consiliului Județean, Cosmin Popescu. Pe fondul unei colaborări bune pe care o avem în prezent putem face să ajunge și în situația să fie nevoie de forță de muncă“, a precizat primarul Marcel Romanescu.

Marcel Romanescu ar face parte din înțelegere, PSD-ul va păstra CJ iar PNL Primăria Tg-Jiu după alegerile viitoare. Acest lucru este posibil prin desemnarea de contracandidați slabi și lipsa de alternativă. Marcel Romanescu și Dan Vâlceanu au vândut PNL-ul la Gorj în timp ce PSD-ul, deși ar putea veni cu candidații puternici-Adrian Câmpeanu, Cosmin Popescu, Ciprian Florescu, Claudiu Manta  ș.a., se încăpățânează cu Cristian Toader Pasti, Louis Popa, Adrian Tudor  ș.a.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.