Ișfan nu vrea ce nimeni nu-i oferă!

 

Ion Ișfan este pe cale să își piardă funcția politică de inspector școlar general după  ce nimeni nu îl mai vrea în această poziție. Cât despre promovările la care visează șeful învățământului gorjean nici vorbă, Ion Ișfan fiind un personaj nefrecventabil chiar și de pesediștii gorjeni. Există și pesediști care îl sprijină, unii cu mari probleme ei înșiși, pe care o să-i facem cunoscuți în paginile noastre.

„Nu mi-am dorit niciodată să plec din Târgu Jiu. Am mandat în fruntea Inspectoratului Școlar Județean până în aprilie 2019” a spus Ion Ișfan la postul de casă, Radio Infinit. Ion Ișfan neagă informațiile c-ar urma să fie promovat pe un post de secretar de stat.
Șeful ISJ Gorj  spune că cineva s-a folosit de numele său aruncându-l în spațiul public. Le recomandă celor care ”încearcă să-l trimită în stânga sau în dreapta” să nu mai facă astfel de afirmații.
Ișfan zice că nu are de gând să plece din fruntea ISJ Gorj unde mai are mandat încă un an. „Niciodată nu m-a contactat cineva să discutăm astfel de lucruri, nici nu mă interesează, familia mea este la Târgu Jiu, nevasta mea și copilul sunt aici, eu sunt legat trup și suflet de Târgu Jiu și Gorj. Nu mi-am dorit niciodată să plec din Târgu Jiu, nu știu cine se folosește de numele meu și încearcă mereu să-l scoată în evidență. Noi avem sub-secretar de stat la învățământ, inspector general, Ariana Bucur se numește deci eu nu am auzit niciun fel de discuții. Eu îi rog pe cei care mă trimit în stânga și în dreapta să discute întâi cu mine și apoi să facă aceste afirmații. Mai am mandat până în aprilie 2019, sunt un om serios și mă țin de cuvânt, nu mă dau la o parte și nu plec. M-ar fi onorat o astfel de propunere, dar nu a discutat nimeni cu mine, e doar cancan”, a spus Ișfan.

Deputatul Mihai Weber  a declarat public că îl susține pe Ion Ișfan pentru o funcție la București iar după aceea a retractat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.