Primarul Cosmin Pigui, singurul apărător al lui Ion Ișfan

 

PSD Gorj este un partid aflat pe marginea prăpastiei după ce indivizi ca și Cosmin Pigui, autorul a două falimente de presă răsunătoare, a ajuns primar al acestui partid la Peștișani și acum dă ordine, emite păreri și face propuneri. Edilul de Peștișani uită cum a ajuns primar, dus de mână de condamnatul penal Florin Pavel, și de faptul că a cheltuit banii publici așa cum vrea mușchiul său de pesedist. Lumea zice că îl apără deloc dezinteresat pe Ion Ișfan, având ceva interese particulare cu directoarea liceului, fosta doamnă Iliescu.

Primarul din Peștișani sare în apărarea lui Ion Ișfan. Cosmin Pigui cere să fie destituiți și dați afară din PSD directorii de școli care au ținut conferința de presă împotriva inspectorului școlar general. ”Ar trebui sancționați! O asemenea insubordonare aduce o gravă atingere învățământului” spune edilul. Declarația vine în contextul în care, săptămâna trecută, vicepreședintele PSD Gorj, Claudiu Manta, a cerut să fie făcută analiză la partid pe seama activității lui Ion Ișfan.

Cosmin Pigui este de partea lui Ion Ișfan în mult mediatizatul conflict pe tema sporului de calculator. Primarul din Peștișani este de părere că ar trebui sancționați cei 4 directori de școli care l-au atacat, într-o conferință de presă susținută luna trecută, pe șeful Inspectoratului Școlar Județean. Este vorba despre Aurel Popescu, de la Școala Gimnazială ”Alexandru Ștefulescu”, Gabriel Răscol de la Liceul cu Program Sportiv, Livia Zamfir de la Școala ”Ecaterina Teodoroiu și Constantin Deaconescu de la Liceul Bâlteni.

Edilul de la Peștișani, pesedist de conjunctură, nu a lămurit dacă directorii de școli cu concurs ar trebui să se supună partidului celor trei trandafiri. Potrivit informațiilor noastre, doar Ion Ișfan și Gabriel Răscol sunt membrii PSD și deci ar urma să fie dați afară din partid. Cosmin Pigui, fost jurnalist, a fost acuzat recent că cheltuie banii contribuabilor din Peștișani pe telefoane scumpe. Potrivit informațiilor noastre, este autorul falimentelor a mai multe publicații cum ar fi ”Impact în Gorj” și ”Gorj exclusiv”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.