Securistului Traian Pătrășcoiu nu-i pasă de târgujieni sau de partid

 

Directorul Aparegio Gorj, Traian Pătrăşcoiu, susţine că inginerul Ion Iliescu va locui şi pe viitor tot în casierie, în fapt într-un apartament al primăriei căruia i-a schimbat ilegal destinaţia. Deşi el este cel care a greşit, Pătrăşcoiu atacă primăria, care a dat ultimatum pentru revenirea la destinaţia legală. Deși suntem în 20 februarie 2018, consilierul e la locul lui în Debarcader. Primarul Marcel Romanescu, directorul Edilitara și polițiștii doar niște ”papagali”, pe Pătrășcoiu îl apără Cârciumaru și întreg PSD-ul.

Ion Iliescu este consilier personal al directorului Aparegio şi locuieşte de ani buni într-un apartament al statului, amenajat pe banii primăriei. Zeci de mii de lei au costat amenajările apartamentului, dar Pătrăşcoiu nu înţelege de ce unii l-au numit „de lux”. „Dacă a ajuns un apartament din Debarcader din Târgu Jiu să fie considerat luxos, la nivelul Intercontinentalului, înseamnă că nu ştim unde trăim”, a spus Pătrăşcoiu la Radio Infinit.

Când funcția bate gradul

Directorul Aparegio a spus că Iliescu va continua să locuiască acolo, în ciuda faptului că poliţia a deschis un dosar penal. „Da, va mai sta domnul Iliescu şi voi încerca să modific prevederile contractuale pentru a putea să locuiască acolo”, a spus Pătrăşcoiu la postul de radio.Primăria Târgu Jiu a transmis săptămâna trecută, prin purtătorul de cuvânt, că va cere rezilierea contractului, dacă spaţiul nu va reveni la destinaţia de casierie: „În contractul din 2015 pe care Edilitara l-a încheiat cu Aparegio e prevăzut ca în spaţiul respectiv să funcţioneze doar birouri, nimic altceva. Se menţionează acest lucru la articolul 2 din contract şi, ca urmare, Aparegio are la dispoziţie două săptămâni pentru a da spaţiului respectiv destinaţia din contract, în caz contrar contractul urmând să fie reziliat”Acest punct de vedere l-a deranjat pe Pătrăşcoiu: „Nu ştiu ce au zis, că la mine nu a ajuns nimic, dar nu putem să umblăm cu ultimatumuri. Toate aceste clauze trebuie negociate”.Directorul Pătrăşcoiu susţine că nu înţelege de ce faptul că a transformat ilegal o casierie într-o locuinţă, pe bani publici, e un subiect. „Nu văd de ce acest subiect a ajuns aşa mediatizat, că un inginer doarme într-o casierie. Probabil că este o notă proastă, că un inginer de talia lui Ion Iliescu am ajuns să îl cazez într-o casierie”, a mai spus Pătrăşcoiu la postul de radio. Mai mult, acesta a susţinut că există riscul să piardă finanţări europene din cauza unor astfel de scandaluri: „Nu vreau să mai fie târât operatorul în dispute politice, care are de atras fonduri europene de 225 de milioane de euro. Bineînţeles că se pot pierde!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.