Ion Ișfan la DNA Craiova

 

În ultimele săptămâni, zeci de directori de școli și primari din Gorj au dat cu subsemnatul la DNA Craiova pe un dosar care îl privește pe Ion Ișfan, ”generalul” învățământului gorjean. Toți au mințit că nu au fost obligați să încheie contracte de prestări servicii cu firmele lui Daniel Buleac, patronul Dolce Vita.

Am reușit să aflăm pentru dumneavoastră că Ion Ișfan este investigat de DNA Craiova pe mai multe spețe, una din acestea referindu-se la contractele multe și dese cu firmele lui Daniel Buleac. Zeci de directori de școli și primari au fost chemați la DNA Craiova pentru declarații pe un dosar din 2015, dosar care i-ar putea aduce trimiterea în judecată și condamnarea. Doar că directorii de școli nu au declarat nimic împotriva ”generalului”, acestora fiindu-le frică de răzbunarea acestuia, dar și de faptul că respectivele contracte nu au fost tocmai în regulă.

Procurorii nu au putut afla mare lucru deoarece directorii de școli au preferat să păstreze tăcerea. Potrivit informațiilor noastre, procurorii DNA au însă suficiente dovezi să îl înfunde pe șeful ISJ Gorj, acesta obligând directorii de școli să încheie contracte de deratizare cu vestitele firme ale lui Daniel Buleac. Procurorii investighează perioada 2013-2016, prejudiciul estimat fiind de peste 2500 000 lei. Rămâne de văzut dacă se va ajunge la trimiterea în judecată a lui Ion Ișfan, acesta ”scăpând” ca prin minune în anii trecuți din dosare întocmite de polițiștii și procurorii gorjeni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.