Ișfan salvat, încă odată, în PSD Gorj

 

Hotărât lucru, PSD Gorj a ajuns un partid fără reacție la cei care  pătează imaginea partidului și fac uriașe deservicii gorjenilor. Ultimul Comitet Executiv Județean a fost chiar jenant din acest punct de vedere, nici măcar nu s-a pus în discuție suspendarea din funcție a lui Ion Ișfan, deși mulți dintre membrii acestuia nu știau că acesta are funcție în PSD. Profesorii gorjeni au boicotat acest partid la alegerile locale iar acum este tot mai clar că șeful învățământului gorjean îi are cu ceva la mână pe liderii județeni ai partidului sau, și mai grav pentru această formațiune politică, aceștia nu mai controlează organizația.

Convocat pentru vineri, 2 martie 2018, ora 11.00, forul de conducere al pesediștilor gorjeni a fost unul de desemnare a oamenilor care vor merge la Congresul PSD organizat de Dragnea la finele săptămânii viitoare. Speranțele unor dascăli gorjeni că organizația PSD Gorj se va distanța de Ion Ișfan, cercetat de DNA Craiova în mai multe dosare, s-au năruit după ce partidul primarilor care au băgat mâna în banii publici nu a avut nici o reacție. Ca să fim corecți, Cosmin Pigui-primarul de Peștișani și colegul de pahar al lui Ion Ișfan-a avut o reacție favorabilă acestuia dar trebuia să ne așteptăm la asta.

Potrivit informațiilor noastre, mai mulți primari PSD dar și de la alte partide, sunt cercetați de DNA pentru anumite lucrări/achiziții făcute cu fonduri venite de la MEN sau Ministerul Dezvoltării și care nu au respectat legea. La pupitrul afacerii a fost chiar Ion Ișfan care a adus banii, a adus firma, a luat banii și a dat și primarilor ceva. Unul din marii beneficiari ai fondurilor de acest gen, ca și a altora date peste rând de Consiliul Județean Gorj, a fost același Cosmin Pigui.

Revenind la situația explozivă din PSD Gorj, informațiile noastre s-au confirmat în totalitate. Ion Ișfan reușește de 6 ani să se mențină în fruntea învățământului gorjean nu prin valoare, s-a scris despre ”competența” sa certificată doar în creșterea porcilor pe haldele de la Rogojelu, ci prin șpagă, șantaj și alte încălcări ale legii. Având în vedere că vorbim de cel mai important personaj politic din Gorj, despre care doar Viorel Caragea are curajul să spună lucruri grave, o să ne păstrăm atenția asupra acestuia. Am primit ”semnalele” de pace din partea acestuia, inclusiv cu amenințările la purtător cu ”instituțiile statului”, sancționăm orice abuz indiferent de unde vine el.

Există informații că în media gorjeană circulă mai multe înregistrări cu Ion Ișfan care-i pune într-o situație ridicolă, adică îi înjură la propriu, pe Florin Cârciumaru, Mihai Weber, Ciprian Florescu ș.a. Stați lângă noi și vom putea prezenta și alte dovezi că acest personaj toxic, Ion Ișfan, este protejat de ”forțe nevăzute” pentru că are misiuni clare: destructurarea învățământului gorjean; subminarea autorității celui mai mare partid din Gorj.

Dumitru Glăman

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.