Adrian Tudor și-a luat avânt spre Primărie

 

Cum PSD Gorj nu pare dispus să nominalizeze candidatul pentru Primăria Tg-Jiu în 2020, fiul politician al lui Ion Tudor a furat startul și și-a început campania electorală. Deocamdată în on-line dar cum bani există, foarte curând Adrian Tudor va fi pe panouri uriașe și va intra în subconștientul gorjeanului de rând. De ce o poate face? Simplu, primarul Marcel Romanescu nu există!

Vicele de la Municipiu, Adrian Tudor, a început luna martie în forță cu un ”Grup de susținere” și cu acțiuni care se văd-Campania UNESCO pentru Ansamblu, reușita acțiunilor culturale pe Brâncuși, toate acțiunile aduc imagine etc. Există deja nume grele care îl susțin iar tinerii par să fie atrași de tânărul politician de nici 35 de ani.

Acesta a reușit să tranșeze și disputa în partid cu Luis Popa, celălalt pretendent pentru scaunul de primar din 2020. ”Steaua” acestuia este pe cale să apună după ce s-a despărțit de  familie în favoarea unei aventuri, de curând oficializată, cu o cunoscută ziaristă care și-a părăsit și ea soțul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.