PSD Gorj va renunța la Ișfan după acceptul lui Dragnea

Până în prezent, PSD Gorj s-a dovedit un partid extrem de  conciliant cu ”oile negre”, nici măcar Ion Călinoiu și Ion Ciocea nu au suportat consecințele unor candidaturi electorale care au privat partidul de un scor mai mare. De data asta lucrurile se întâmplă altfel, Ion Ișfan fiind principalul vinovat pentru pierderea alegerilor de primar la Tg-Jiu, nimeni nu se va încărca cu un asemenea ”balast”. De ce nu a fost încă dat afară este încă un mister deși unii pesediști mai bine informați spun că primarii datori lui Ișfan nu îl vor apăra ”dezinteresat” iar acum toate organele sunt cu ochii pe el ca să mai fure în continuare va fi practic imposibil

Ion Ișfan are zilele numărate în PSD  Gorj după ce i-a înjurat liderii iar angajații din învățământ sunt sătui de conducerea acestuia ”eternizată” la ISJ Gorj. Cârciumaru și Weber  știu foarte bine că nu vor putea bloca la infinit acțiunile de protest ale cadrelor didactice iar cea mai bună soluție va fi înlăturarea lui Ișfan din partid. Doar că nu a venit acceptul lui Dragnea în acest sens, Ișfan intervenind prin Mihnea Costoiu și alți lideri PSD la acesta dar apropierea de Ponta îi va fi fatală ”generalului”.

Cârciumaru a declarat senin că ”Având în vedere importanța Congresului, în sensul că pregătim tot ce ne este necesar pentru acest Congres, am considerat că este bine să amânăm discuția cazului Ion Ișfan. De la Gorj 82 de delegați vor participa la Congresul PSD”, a declarat președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru.

Doar că tot Cârciumaru a fost cel care le-a transmis contestatarilor lui Ișfan, în frunte cu deputatul Mihai Weber, că ar face bine să aștepte reevaluarea inspectorilor școlari generali din întreaga țară. Corpul de Control al Ministerului Educației a constatat recent că au existat nereguli la procesele de evaluare iar, ca urmare, s-a decis anularea tuturor evaluărilor inițiale. „După cum ați văzut, a apărut varianta că actualul ministru a solicitat să se facă din nou evaluarea tuturor inspectorilor generali. Este bine să analizăm cu simț de răspundere această situația și să luăm, prin hotărârea de Comitet Executiv, cea mai bună soluție. Este timp să ne întâlnim și după acest Comitet Executiv, care are cu totul și cu totul alt scop”, a mai declarat senatorul Florin Cârciumaru.

Ce știe Cârciumaru? Ișfan va avea probleme în următoarea lună atât cu Ministerul Educației, acolo unde reevaluarea va fi mult sub ”Binele” anterior, cât și cu DNA Craiova care îl va trimite în judecată pentru anumite fapte. Atunci va fi executat și în partid cu tot sprijinul unor primari ”cumpărați”.

Un gând despre „PSD Gorj va renunța la Ișfan după acceptul lui Dragnea”

  1. Isfan este prieten de pahar cu vicepreședintele de Tribunal judecătorul Ionescu. De foarte multe ori servesc masa împreună în oras

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.