”Frăția uselistă”, din spatele lui Ișfan

 

Suntem singura publicație din Gorj care a remarcat că atacurile liberale asupra lui Ion Ișfan sunt făcute doar pentru a-i consolida poziția acestuia în PSD. Se aplică modelul Ponta-Băsescu care i-a permis lui VVP să conducă țara mai mulți ani. Scandalul Vîlceanu-Ișfan e artificial și menit să arate liberalilor (Maria Cochină, Gheorghe Mitescu, Marius Badea etc) că se lucrează pentru ei de către conducerea PNL Gorj.

Într-o emisiune la TV SUD, portavocea PSD în Gorj, liderul liberal Dan Vâlceanu se dădea mare adversar al lui Ion Ișfan, șeful învățământului gorjean. Doar că în aceeași zi el se întâlnise cu ”somitatea” de la Fărcășești și se salutaseră mai mult decât amical. Pentru că Vâlceanu și Ișfan joacă o piesă pentru ”prostirea” simpatizanților celor două partide, războiul nu e pe bune și are rolul să îl spele pe ”general” în fața electoratului PSD și nu doar. Ișfan chiar se laudă că liberalii nu îl vor dat afară din funcție și poate că știe el ceva.

Ișfan a participat vineri la comemorarea lui Brâncuși de la Hobița  la chemarea ”aliatului” Pigui și a ”distinsei” sale consoarte care se zărește doar cu spatele în poză. Trebuie să își refacă imaginea pentru că tocmai i s-a propus o promovare în funcție la București, o numire de acest gen fiind ușoară dacă are și ceva paraîndărăt. Artizanul numirii este Weber dar toată conducerea PSD și-ar fi dat acordul pentru a evita suspendarea acestuia din partid. Singura necunoscută este poziția lui Liviu Dragnea dar acesta nu agreează și alți ”mustăcioși” în partid mai ales atât de bogați ca Ișfan.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.