Polițiștii de la Gorj au devansat propria sărbătoare pe motiv că erau liberi

 

Ca în celebrul banc cu eclipsa care putea fi văzută și din sala de mese dacă ploua, polițiștii gorjeni și-au sărbătorit ziua în avans deoarece duminică e zi…liberă. Doar că Poliția lucra 24/24 altădată, acum e de la 8.00 la 16.00 și cu week-end.

Târgujienii au fost luați prin surprindere de inițiativa polițiștilor gorjeni de a-și sărbători ziua mai devreme pe motiv că aceasta pică duminică. Cu invitați speciali, cu ”cățel și purcel”, polițiștii s-au regăsit vineri, 23 martie 2018, în sala Teatrului ”Elvira Godeanu” pentru celebrarea evenimentului. Din fericire, nu și-au invitat consoartele la dans, dintr-un alt banc celebru, deoarece erau doar bărbați și era …teatru.

Doar că locuitorii Târgu-Jiului nu au gustat această glumă involuntară și s-au arătat nemulțumiți. ”Era normal ca domnii polițiști să își serbeze ziua atunci când cădea, nu în avans ca să fie libere. Pe vremea lui Ceaușescu nu se făcea așa”, ne-a spus Victor Gheorghițoiu, 68 de ani. Melania V. a fost și mai tranșantă: ”Polițiștii sunt niște bugetari de lux care se țin doar de festivisme, pe o vreme ca asta era nevoie de ei in stradă, nu la chef.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.