Ișfan a dus olimpicii la cârciumă

 

 

În aceste zile, Inspectoratul Școlar Județean Gorj-adică feuda pesedistului Ion Ișfan-a găzduit faza națională a Olimpiadei de Informatică pentru ciclul gimnazial. Din câte se pare oaspeți-circa 300 de persoane(elevi, părinți, profesori delegați)-s-au simțit bine mai ales că festivitatea de deschidere a fost făcută într-un restaurant.

 

Ion Ișfan este disperat să își facă imagine din orice poate organiza la Gorj, în anul acesta fiind vorba de ciclul gimnazial al Olimpiadei Naționale de Informatică. Pentru cunoscători, e vorba doar de ore opționale iar la Gorj s-au aflat vreo 200 de concurenți din toate județele.

Doar că la un concurs de mâna a doua, doar e vorba de discipline opționale, deschiderea nu s-a făcut la cele două licee gazdă, CNSH și CNTV, nici măcar la Teatrul ”Elvira Godeanu”, ci la restaurantul lui Lemnaru de pe insuliță. Pe lângă faptul că a dat foarte prost ca primarul Marcel Romanescu, prefectul Ciprian Florescu și vicepreședintele CJ Gheorghe Nichifor să se adreseze participanților dintr-o cârciumă, decizia a avut ca scop ca o parte a bugetului să ia această direcție. Cu alte cuvinte, operațiunea ”bani pentru partid” e în floare iar Ion Ișfan tare și mare în PSD Gorj.

Cine are curajul să îl verifice pe Ișfan?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.