Ion Ișfan, din nou pe cai mari

 

Eternul șef al învățământului gorjean, Ion Ișfan a reușit să își anuleze la Ministerul Educației calificativul negativ pe 2017, gurile rele spun că acolo a fost ajutat de senatorul Mihnea Costoiu. Cu sacii în căruță, Ișfan face acum ”instrucție” cu prefectul Ciprian Florescu, vicepreședintele CJ Gorj, Gheorghe Nichifor și alții care îi știu de frică. Ișfan a amenințat că dacă PSD-ul nu îl sprijină să  rămână în funcție, în condițiile în care ISJ Gorj este ”oaia neagră” la nivel național, o să facă el ”ordine în Gorj”.

Cum nimeni nu știe dar toată lumea bănuiește la ce s-a referit Ișfan, mai-marii județului se încolonează la ordinele ”generalului” mai ceva ca la ordinele lui Dragnea. Șeful învățământului are în spate procurori și polițiști, judecători  și ziariști, semn că are ”balta pește” iar omul de afaceri Daniel buleac este foarte influent.

Potrivit informațiilor care ne-au parvenit, Ion Ișfan a solicitat nici mai mult nici mai puțin decât funcția de prefect de Gorj. Deputatul Mihai Weber, strâns cu ușa dinspre București, ar fi promis că se face dat fiind faptul că nu îl agreează pe Ciprian Florescu. Lucrurile s-au blocat la Cosmin Popescu care nu știe ce să mai facă cu reclamațiile la adresa lui Ișfan venite de la primari sau de la profesori. La acest moment însă Ciprian Florescu are puntaj bun pe funcție iar o întoarcere a lui în PSD ar schimba datele problemei, ”tandemul” ar putea avea concurență.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.