Adrian Gorun a scăpat de supravegherea MEN

 

Universitatea „Constantin Brâncuși”  din Târgu Jiu nu mai este monitorizată de Ministerul Educației Naționale. La mai bine de un an de când s-a luat această decizie, oficialii UCB anunță că nu mai sunt monitorizați și că au îndeplinit toate măsurile impuse de Minister.
“Ministerul Educației Naționale a anunțat în ultima raportare că a încetat monitorizarea Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu. Decizia Ministerului Educației Naționale demonstrează că Universitatea „Constantin Brâncuși” și-a îndeplinit măsurile impuse de Minister”, a transmis purtătorul de cuvânt al instituţiei de învăţământ.

UCB era sub monitorizarea Ministerului Educației din iunie, anul trecut. Se anunţau 18 luni de monitorizare specială. Totul a venit ca urmare a conflictului dintre preşedintele Senatului, Adrian Gorun, și fostul rector, Luminița Popescu. Verificările dispuse de Minister au venit în urma mai multor reclamaţii făcute de fostul rector. De atunci și până în prezent, toate măsurile luate de UCB au avut nevoie de avizul Ministerului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.